Help & support.


Bekijk de video "hoe maak ik een account"

Bekijk de video "hoe maak ik een live webinar"


Community

Wisdom of the crowds. Onze community portal is een plek waar gebruikers van skills4u kennis kunnen delen over de inrichting en beheer van een online cursus op het platform.

Word een actief lid in onze community, deel kennis op het forum, lees over nieuwe features in het blog en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


Naar support community

E-learning

Skills4u heeft alle expertise om jouw e-learning optimaal te maken. We helpen je graag met het opnemen van professionele video. Met onze greenscreen studio zijn wij in staat om in je eigen huisstijl en met eigen infographics de meest duidelijke presentatievorm te creëren. Heb je geen huisstijl/ artwork dan hebben we een team van designers die je assisteren bij de ontwikkeling daarvan.

Kortom, je vragen zijn ons niet te gek. Skills4u helpt je om je kennis op de juiste wijze te delen.


Alle features van SKILLS4U


visuele editor

Skills4u heeft een vriendelijke visuele editor voor het aanmaken van je cursussen. Je hoeft niet naar de back-end van Wordpress


Lees meer

Cursus management

Skills4u biedt je cursus management voor het toevoegen, volgen en verwijderen van studenten. Je hebt inzicht in statistieken, rapportages en individuele scores.


Lees meer

dashboard

De perfecte plaats voor het delen van nieuws, het tonen van voortgangsdiagrammen en statistieken, aanbevelingen en andere communicatieboodschappen.


Lees meer

Activiteiten rapport

Krijg inzicht in wat je bezoek en studenten doen. Waar ze zich, op welk tijdstip bevinden in je opleidingen.


Lees meer

berichten & e-mails

Skills4u heeft ingebouwde e-mails om je studenten te berichten over inschrijving, behaalde doelen en het laatste nieuws.


Lees meer

Delen & commissies

Maak meerder instructeurs eigenaar van een opleiding. Laat hen delen in de opbrengst en communiceren in hun netwerk.


Lees meer

rest api

Skills4u beschikt over een ingebouwde REST API en oAUTH server om te communiceren met mobiele platform en andere webservices.

Lees meer

quizzes & vragen

Statische quizzes, dynamische quizzes, interactieve quizzes. Skills4u biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit 8 verschillende vraagtypen. Van Multiple Choice tot en met gewone antwoorden in tekst.


Lees meer

flexibiliteit

Met Skills4U heb je ontzettend veel vrijheid en mogelijkheden om verschillende functies modulair aan en uit te zetten. De verschillende hooks en customizations in Worpress staan allemaal tot je beschikking.


Lees meer

Badges & certificaten

Beloon je studenten met credits, badges en certificaten. Voor gamification kun je gepersonaliseerde certificaten instellen welke gedeeld kunnen worden via Social Media.


Lees meer

upload opdrachten

Opdrachten kunnen digitaal aangeleverd worden binnen de opleidingen. Geef kritiek en beloon goede opdrachten met scores of deelcijfers. Bewaar je documenten op je eigen stukje schijfruimte.


Lees meer

Mobiele app

Via onze APP service creëer je een mobiele applicatie van je opleidingen. Dit vergroot het bereik en gebruik.


Lees meer