over ons.


Dit team van specialisten staat voor je klaar om een passende oplossing te vinden voor je vraag. Bedenk je dus geen moment om één van hen te benaderen. Vanuit onze studio in Leiderdorp houden wij ons met veel toewijding bezig met het digitaliseren van kennis en kunde.

Wij werken o.a. samen met de Universiteit Leiden, maar ook in opdracht van trainers, consultants en coaches die hun expertise op een professionele wijze online willen etaleren. Wij maken gebruik van diverse digitale middelen voor efficiency in je leerproces, het verwerven van autoriteit en het vergroten van je bereik.

Image

Pieter Monster

Oprichter


Kijk op mijn LinkedIn
Image
Image

Aarnoud Monster

Oprichter


Kijk op mijn LinkedIn
Image

Leonard Schuurmans

Web Architect


Kijk op mijn LinkedIn
Image

Ineke Lensen

Educatie Specialist


Kijk op mijn LinkedIn
Image

Jeroen Bakker

Marketing Strateeg


Kijk op mijn LinkedIn

Waarvoor gebruik jij SKILLS4U?


E learning

Skills4u is een e-learningplatform waarmee je direct aan de slag kunt. Alle functionaliteiten zijn beschikbaar, het enige dat ontbreekt is jouw content. Voeg deze gemakkelijk toe via de visuele editor.


Lees meer

Onboarding

Skills4u biedt je de mogelijkheid om het inwerken van nieuw personeel efficiënter te maken. Door op voorhand online kennis te delen over de organisatie, zal de nieuwe medewerker zich sneller verbonden voelen met het bedrijf.


Lees meer

Passive income

Bouw met Skills4u aan je community en genereer passief inkomen door het delen van je expertise. Bied je content aan in een abonnementsvorm of tegen een eenmalige vergoeding.


Lees meer

Authority

Met Skills4U deel je heel eenvoudig jouw kennis online met je vakgenoten en wordt een autoriteit in jouw vakgebied. Vergroot je bereik en succes door je presentaties online te delen. Laat aansluitend jouw publiek hun kennis testen.


Lees meer

Interactive video

Skills4u beschikt over een greenscreen studio met montagefaciliteiten en is gespecialiseerd in het maken van interactieve video's. Wij helpen je met het creeren van je visuele content, interacties en klikmomenten.


Lees meer

Lead generation

Een online cursus, quiz of interactieve video van Skills4u is een eenvoudige tool voor het genereren van leads op je product of dienst.


Lees meer