Ontdek

DIENSTEN VAN SKILLS4U

E LEARNING

Skills4u is een e-learningplatform waarmee je direct aan de slag kunt. Alle functionaliteiten zijn beschikbaar, het enige dat ontbreekt is jouw content. Voeg deze gemakkelijk toe via de visuele editor.

ONBOARDING

Skills4u biedt je de mogelijkheid om het inwerken van nieuw personeel efficiënter te maken. Door op voorhand online kennis te delen over de organisatie, zal de nieuwe medewerker zich sneller verbonden voelen met het bedrijf.

PASSIVE INCOME

Bouw met Skills4u aan je community en genereer passief inkomen door het delen van je expertise. Bied je content aan in een abonnementsvorm of tegen een eenmalige vergoeding.

AUTHORITY

Met Skills4U deel je heel eenvoudig jouw kennis online met je vakgenoten en wordt een autoriteit in jouw vakgebied. Vergroot je bereik en succes door je presentaties online te delen. Laat aansluitend jouw publiek hun kennis testen.

CONTENT CREATIE

Skills4u beschikt over een greenscreen studio met montagefaciliteiten en is gespecialiseerd in het maken van interactieve video’s. Wij helpen je met het creeren van je visuele content, interacties en klikmomenten.

CONSULTANCY

Skills4u wil haar expertise inzetten om jouw organisatie inzichten en/of begeleiding te geven in het proces van digitale transformatie. Wij ontzorgen in weboplossingen, projectmanagement, communicatie en training.

KIES HET ABONNEMENT DAT BIJ JE PAST.

EXPERT

1 opleiding. Het vrij delen van kennis is altijd gratis. Wil je er iets mee bijverdienen? Op basis van 20% commissie kun je jouw online cursus ook verkopen.

MKB

Perfect voor middelgrote bedrijven. 5 opleidingen, geen afdracht van commissie. 100% omzet! Ideaal voor tutorials van producten of inwerkprocedures van nieuwe teamleden. Ontvang 1 uur support per maand en wij helpen je met customization en contentcreatie.

ORGANISATIE

De groot zakelijke markt vraagt om een gepersonaliseerde omgeving. Een verregaande uitbreiding van functies zoals webinars, interactieve video, hosting, domain mapping etc. Je krijgt dan ook een persoonlijk accountmanager die met jou de uitstraling en de configuratie van de online cursussen inricht. Groot zakelijke oplossingen van Skills4u kunnen onder andere zijn: Migratie naar Teams for education Tenant, HRM ontwikkellingstrajecten, iPoP, interne opleidingen, kennismanagement, etc.

Weet je niet wat het beste bij je past, vraag ons dan om advies!

ALLE FEATURES VAN SKILLS4U

VISUELE EDITOR

Skills4u heeft een vriendelijke visuele editor voor het aanmaken van je cursussen. Je hoeft niet naar de back-end van WordPress

CURSUS MANAGEMENT

Skills4u biedt je cursus management voor het toevoegen, volgen en verwijderen van studenten. Je hebt inzicht in statistieken, rapportages en individuele scores.

DASHBOARD

De perfecte plaats voor het delen van nieuws, het tonen van voortgangsdiagrammen en statistieken, aanbevelingen en andere communicatieboodschappen.​​

ACTIVITEITEN RAPPORT

Krijg inzicht in wat je bezoek en studenten doen. Waar ze zich, op welk tijdstip bevinden in je opleidingen.

BERICHTEN & E-MAILS

Skills4u heeft ingebouwde e-mails om je studenten te berichten over inschrijving, behaalde doelen en het laatste nieuws.

DELEN & COMMISSIES

Maak meerder instructeurs eigenaar van een opleiding. Laat hen delen in de opbrengst en communiceren in hun netwerk.

REST API

Skills4u beschikt over een ingebouwde REST API en oAUTH server om te communiceren met mobiele platform en andere webservices.

QUIZZES & VRAGEN

Statische quizzes, dynamische quizzes, interactieve quizzes. Skills4u biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit 8 verschillende vraagtypen. Van Multiple Choice tot en met gewone antwoorden in tekst.

FLEXIBILITEIT

Met Skills4U heb je ontzettend veel vrijheid en mogelijkheden om verschillende functies modulair aan en uit te zetten. De verschillende hooks en customizations in Worpress staan allemaal tot je beschikking.

BADGES & CERTIFICATEN

Beloon je studenten met credits, badges en certificaten. Voor gamification kun je gepersonaliseerde certificaten instellen welke gedeeld kunnen worden via Social Media.

UPLOAD OPDRACHTEN

Opdrachten kunnen digitaal aangeleverd worden binnen de opleidingen. Geef kritiek en beloon goede opdrachten met scores of deelcijfers. Bewaar je documenten op je eigen stukje schijfruimte.

MOBIELE APP

Via onze APP service creëer je een mobiele applicatie van je opleidingen. Dit vergroot het bereik en gebruik.