Cases

PLNT

Opdracht

“Converteer ons curriculum naar een online omgeving”, riep Sjoerd. De Leidse hotspot voor startups, PLNT, wil haar offline incubator programma’s voor studenten uitbreiden met een online component. “Wij willen graag dat dit platform een machine wordt die studenten de tools geeft om hun onderneming te starten en hen aansluit op onze starterslocaties en incubator programma’s. One more thing…integreer het in onze website…” experiences.plnt.nl

Aanpak

Het curriculum hebben we samen met PLNT vertaald naar “Experiences” op de thema’s: Markt, Product en Organisatie.
Succesvolle startup entrepreneurs worden in onze studio geinterviewd op een onderwerp binnen het thema. Om de betrokkenheid van de kijkers te vergroten en de kennis te toetsen is er een interactieve videolaag toegevoegd met linkjes en testvragen.
In de efficiënte productie gebruiken we onze greenscreen, zodat we in de montage aansluiten op de uitstraling van PLNT, een perfecte audiotrack hebben voor de podcast, een long format, social snippets en een interactive format kunnen maken.

Met de activatie campagne op social media en de maillist, converteren de Experiences naar de offline programma’s van PLNT.

Resultaat

WordPress Skills4u
Brand customization
LMS
   – Curriculum
   – Dripfeed
Analytics
Lead generation
Authorithy growth
Videoproduction ( chromakey)
Interactive video
Activatie campagne

De PLNT Experiences zijn multi mediaal uitgezet. De kern draait op ons Skills4u platform met strategische aanvullingen voor bereik via Social Media. Technisch sluit het naadloos aan op de bestaande site plnt.nl
De studioset en het interview format vergroten de “human interest”, autoriteit van PLNT en expertstatus van geinterviewden.

Trouwens… ook onze eigen skillset is verbeterd;)

  • We hebben ons kunnen bijscholen in de huidige startup technieken
    ( Lean startup, Business Model Canvas, scrum en agile methodes, etc.)
    Oftewel zweten op projectmanagement en sterker geworden op het managen van deadlines.
  • Daarnaast is de toepassing van interactieve video in onderwijs een echte “eye opener” geworden!

Meer cases...

Heb jij voldoende aan de basis functionaliteiten van een Learning Management System (LMS)? Start dan gratis met het opzetten van jouw omgeving en leermateriaal.

Heb je behoefte aan een omgeving op maat en wil je meer inspiratie opdoen, kijk dan is naar een andere case

Weet je niet wat er voor jouw situatie het beste is, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Direct contact?

Vragen?