Snoeckhealth

SNOECK HEALTH

Opdracht

Vanuit de gym wil de directie van een sport en healthclub doorgroeien naar online. Het ambiteuze doel is om één van de “early adopters” te zijn met een compleet arsenaal aan online fitness- en sportopleidingen.
De vraag klinkt eenvoudig: creëer een full-service webomgeving voor onze fitnessopleidingen. ” Graag state of the art please!”

Aanpak

De naam Snoeck Health is gebaseerd op de iconische radioshow “Ochtend gymnastiek“. Arie Snoek’s vingers bespeelde de pianotoetsen onder het ” En strek, en voor, en achter, en buig…”. Dit beeld vertalen wij in een moderne feel met klassieke elementen. Aantrekkelijk voor een brede groep fitness-, personal trainers en anderen health professionals.
Er staat een blended leeromgeving, geaccrediteerd door het Centrum voor Korte Beroepsopleidingen, waarbij online theorie en praktijktraining naadloos in elkaar overvloeien.

Resultaat

WordPress Skills4u
LMS
   – quizzes
   – opdrachten
   – gamification
student insights
Community software
Webshop
Video ( 4k chromakey)
Leadgeneration
Social media

Het eindresultaat is een e-learning omgeving met veel rijke content en een volledig gecertificeers aanbod van opleidingen.

Voor de lesgevers zit er een Leer Management Systeem (LMS) in dat de volledige voortgang van studenten monitort.

Elke student kan zich binnen de academy ontwikkelen van basis tot expertniveau. In deze academy ziet Snoeck waar een student persoonlijke ondersteuning nodig heeft. En trouwens, onze eigen persoonlijke resultaten bij deze opdracht zijn:

  • 1 miljoen verbruikte calorien
  • 0,5 % verbeterde BMI
  • Verbetering van onze “lean” werkmethode

Meer cases...

Heb jij voldoende aan de basis functionaliteiten van een Learning Management System (LMS)? Start dan gratis met het opzetten van jouw omgeving en leermateriaal.

Heb je behoefte aan een omgeving op maat en wil je meer inspiratie opdoen, kijk dan is naar een andere case

Weet je niet wat er voor jouw situatie het beste is, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Direct contact?

Vragen?