Organisatie

Organisatie

Wij inventariseren de wensen uit de organisatie. Het learning management systeem en de inhoud van de opleidingen kunnen volledig naar je wensen worden gemaakt en ingericht.

Wij ondersteunen een leerrijke werkomgeving die blijvend ontwikkelen als uitgangspunt heeft. Elk individu in een organisatie heeft daarbij een eigen voorkeur in leerstijl. De verschillende manieren van leren via een one-stop-shop portal volgt het principe van 70-20-10 leren (70% leren door ervaring, 20% leren door anderen, 10% leren door trainingen en opleidingen).

1 overzichtelijk en toegankelijk systeem met leerlijnen van online lesmateriaal, sociaal/collegiaal leren, externe leveranciers, whitepapers etc. Het LMS levert statusinzichten door middel van een persoonlijk dashboard, managementrapportages en certificeringen.

Heb je een bestaand LMS of wil je een installatie gebaseerd op bijvoorbeeld Moodle dan staan wij klaar om je te ontzorgen. Skills4u, education as a service!

Snel starten?

Neem contact op

Wil je meer weten over onze service met betrekking tot hrm integratie, technische ondersteuning, opleidingscreatie, functioneel beheer of facturatie?

Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Adres

Skills4u.nl
Onderdeel van Monsters&Co B.V.
Draadbaan 41
2352 BM  Leiderdorp
Telefoon 071 2401060