Organisatie

Het learning management systeem en de inhoud van de opleidingen kunnen volledig naar je wensen worden gemaakt en ingericht.

Wij ondersteunen een leerrijke werkomgeving die blijvend ontwikkelen als uitgangspunt heeft. Elk individu in een organisatie heeft daarbij een eigen voorkeur in leerstijl. De verschillende manieren van leren via een one-stop-shop portal volgt het principe van 70-20-10 leren (70% leren door ervaring, 20% leren door anderen, 10% leren door trainingen en opleidingen).
1 overzichtelijk en toegankelijk systeem met leerlijnen van online lesmateriaal, sociaal/collegiaal leren, externe leveranciers, whitepapers etc. Het LMS levert statusinzichten door middel van een persoonlijk dashboard, managementrapportages en certificeringen.

Heb je een bestaand LMS of wil je een installatie gebaseerd op bijvoorbeeld Moodle dan staan wij klaar om je te ontzorgen.
Skills4u, education as a service!

Wil je meer weten over onze service met betrekking tot hrm integratie, technische ondersteuning, opleidingscreatie, functioneel beheer of facturatie?


Neem contact op

Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.


ADRES


Skills4u.nl
Onderdeel van Monsters&Co B.V.
Draadbaan 41 
2352 BM  Leiderdorp

Alle features van SKILLS4U


visuele editor

Skills4u heeft een vriendelijke visuele editor voor het aanmaken van je cursussen. Je hoeft niet naar de back-end van Wordpress


Lees meer

Cursus management

Skills4u biedt je cursus management voor het toevoegen, volgen en verwijderen van studenten. Je hebt inzicht in statistieken, rapportages en individuele scores.


Lees meer

dashboard

De perfecte plaats voor het delen van nieuws, het tonen van voortgangsdiagrammen en statistieken, aanbevelingen en andere communicatieboodschappen.


Lees meer

Activiteiten rapport

Krijg inzicht in wat je bezoek en studenten doen. Waar ze zich, op welk tijdstip bevinden in je opleidingen.


Lees meer

berichten & e-mails

Skills4u heeft ingebouwde e-mails om je studenten te berichten over inschrijving, behaalde doelen en het laatste nieuws.


Lees meer

Delen & commissies

Maak meerder instructeurs eigenaar van een opleiding. Laat hen delen in de opbrengst en communiceren in hun netwerk.


Lees meer

rest api

Skills4u beschikt over een ingebouwde REST API en oAUTH server om te communiceren met mobiele platform en andere webservices.

Lees meer

quizzes & vragen

Statische quizzes, dynamische quizzes, interactieve quizzes. Skills4u biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit 8 verschillende vraagtypen. Van Multiple Choice tot en met gewone antwoorden in tekst.


Lees meer

flexibiliteit

Met Skills4U heb je ontzettend veel vrijheid en mogelijkheden om verschillende functies modulair aan en uit te zetten. De verschillende hooks en customizations in Worpress staan allemaal tot je beschikking.


Lees meer

Badges & certificaten

Beloon je studenten met credits, badges en certificaten. Voor gamification kun je gepersonaliseerde certificaten instellen welke gedeeld kunnen worden via Social Media.


Lees meer

upload opdrachten

Opdrachten kunnen digitaal aangeleverd worden binnen de opleidingen. Geef kritiek en beloon goede opdrachten met scores of deelcijfers. Bewaar je documenten op je eigen stukje schijfruimte.


Lees meer

Mobiele app

Via onze APP service creëer je een mobiele applicatie van je opleidingen. Dit vergroot het bereik en gebruik.


Lees meer