Consultancy

WAT IS LEAD GENERATION?

Lead generation is een vorm van online marketing waarbij een adverteerder tracht leads binnen te halen. Met een lead wordt een prospect / potentiële klant bedoeld. Het idee is dat de potentiële klant zijn of haar gegevens achterlaat.

SKILLS4U EN LEAD GENERATION

Een online cursus, quiz of interactieve video van Skills4u is een eenvoudige tool voor het genereren van leads op je product of dienst.

Kenmerken

  • Verkoopstimulatie
  • Conversie
  • Omzetgroei
  • Online marketing
  • Optimalisatie

Neem contact op

Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Ontdek

E LEARNING

Skills4u is een e-learningplatform waarmee je direct aan de slag kunt. Alle functionaliteiten zijn beschikbaar, het enige dat ontbreekt is jouw content. Voeg deze gemakkelijk toe via de visuele editor.

ONBOARDING

Skills4u biedt je de mogelijkheid om het inwerken van nieuw personeel efficiënter te maken. Door op voorhand online kennis te delen over de organisatie, zal de nieuwe medewerker zich sneller verbonden voelen met het bedrijf.

PASSIVE INCOME

Bouw met Skills4u aan je community en genereer passief inkomen door het delen van je expertise. Bied je content aan in een abonnementsvorm of tegen een eenmalige vergoeding.

AUTHORITY

Met Skills4U deel je heel eenvoudig jouw kennis online met je vakgenoten en wordt een autoriteit in jouw vakgebied. Vergroot je bereik en succes door je presentaties online te delen. Laat aansluitend jouw publiek hun kennis testen.

CONTENT CREATIE

Skills4u beschikt over een greenscreen studio met montagefaciliteiten en is gespecialiseerd in het maken van interactieve video’s. Wij helpen je met het creeren van je visuele content, interacties en klikmomenten.

CONSULTANCY

Skills4u wil haar expertise inzetten om jouw organisatie inzichten en/of begeleiding te geven in het proces van digitale transformatie. Wij ontzorgen in weboplossingen, projectmanagement, communicatie en training.