Onboarding

WAT IS ONBOARDING?

Onboarding, ook bekend als organisatorische socialisatie, is managementjargon dat voor het eerst werd gecreëerd in de jaren 1970 en verwijst naar het mechanisme waarmee nieuwe werknemers de nodige kennis, vaardigheden en gedragingen verwerven om effectieve organisatorische leden en insiders te worden.

 

SKILLS4U EN ONBOARDING

Skills4u bied je de mogelijkheid om het inwerken van nieuw personeel efficiënter te maken. Door op voorhand online kennis te delen over de organisatie, zal de nieuwe medewerker zich sneller verbonden voelen met het bedrijf.

Gebruik het onboarding programma om de cultuur, routines en regels binnen het bedrijf te leren kennen.

De resultaten van de cursist geven inzicht in de capaciteiten van de nieuwe medewerker en vergroten de kans op een succesvolle inwerkperiode.

Kenmerken

Laat de eerste indruk van de werkgever direct de beste zijn.

  • Pre-, on- en offboarding
  • Introductie
  • Human Resource Management
  • Werving en selectie
  • Retentie
  • Gedrag en integriteit

Neem contact op

Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Ontdek

E LEARNING

Skills4u is een e-learningplatform waarmee je direct aan de slag kunt. Alle functionaliteiten zijn beschikbaar, het enige dat ontbreekt is jouw content. Voeg deze gemakkelijk toe via de visuele editor.

ONBOARDING

Skills4u biedt je de mogelijkheid om het inwerken van nieuw personeel efficiënter te maken. Door op voorhand online kennis te delen over de organisatie, zal de nieuwe medewerker zich sneller verbonden voelen met het bedrijf.

PASSIVE INCOME

Bouw met Skills4u aan je community en genereer passief inkomen door het delen van je expertise. Bied je content aan in een abonnementsvorm of tegen een eenmalige vergoeding.

AUTHORITY

Met Skills4U deel je heel eenvoudig jouw kennis online met je vakgenoten en wordt een autoriteit in jouw vakgebied. Vergroot je bereik en succes door je presentaties online te delen. Laat aansluitend jouw publiek hun kennis testen.

CONTENT CREATIE

Skills4u beschikt over een greenscreen studio met montagefaciliteiten en is gespecialiseerd in het maken van interactieve video’s. Wij helpen je met het creeren van je visuele content, interacties en klikmomenten.

CONSULTANCY

Skills4u wil haar expertise inzetten om jouw organisatie inzichten en/of begeleiding te geven in het proces van digitale transformatie. Wij ontzorgen in weboplossingen, projectmanagement, communicatie en training.