De keuze voor een LMS

keuzestress

Iedereen in staat stellen zich op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen. Dat is de motivatie om Skills4u te lanceren.

Als ondernemer heb ik persoonlijk en professioneel een ontwikkeling doorgemaakt. Dat gaat uiteraard met vallen en opstaan. Maar de leidende vraag die steeds mijn aandacht trekt is: “Wat geeft mij voldoening, inspireert me en heeft een wezenlijke impact op mijn omgeving en de rest van de wereld?

Als “duizend dingen mens” heb ik moeite met focus. Maar als ik iets doe wat ik leuk vind, dan bijt ik mij er in vast, ben ik zelf onderwijzend en ontwikkel ik. Een echte specialist zal ik nooit worden, máár ik groei!

Met mijn ervaringen kan ik anderen inspireren met de simpele slogan:” Doe iets wat je leuk vindt, want dan zal je er vanzelf goed in worden.”
Natuurlijk is een goed doorzettingsvermogen geen onbelangrijke eigenschap.
Tijdens mijn ontmoetingen met leergierige mensen merk ik dat ik graag mijn ervaring en kunde deel. Wanneer iemand geholpen is, blij wordt en groei doormaakt, haal ik daar enorme voldoening uit.

Mijn grootvader, Opa Monster:)), was bovenmeester op een lagere school op de Prinsengracht in Den Haag. Als opleider heb je een wezenlijke impact op de vorming van, in zijn geval, kinderen. Hij zal dezelfde voldoening hebben gekend. Ik ben dus niet heel ver van de boom gevallen.

Anno 2020 gaat dit wat anders, veel kennis kan online opgedaan worden. Via Youtube kom je al een heel eind.
Wanneer je talent, kennis en kunde via een cursus online wilt verspreiden is er een wir war aan e-learning, e-course, LMS en andere systemen. Betaald of onbetaald, heel praktisch tot enorm technisch.

Ik hoop met Skills4u een eenvoudig, forever free systeem te hebben gerealiseerd. En stel iedereen in staat kennis te delen, te leren en te groeien. Én eenzelfde voldoening te ervaren en impact te maken op de persoonlijke of professionele omgeving jezelf en anderen.

Wil je meer weten? Of heb je hulp nodig bij je content creatie of formulering van een scherp curriculum, ik laat je graag groeien!

Met vriendelijk groet,

Pieter Monster

De keuze voor een LMS

Iedereen in staat stellen zich op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen. Dat is de motivatie om Skills4u te lanceren. Als ondernemer heb ik persoonlijk

Lees meer »

Battle your score!

Met de optie voor quizzen is het mogelijk om de voortgang van cursisten – tussen de verschillende hoofdstukken en lesonderdelen van de cursus – te

Lees meer »
skills4u video editing

Streepje beeld

Een flard beeld kan zo veel toevoegen aan je boodschap. Het geeft je bericht de attentiewaarde en de visuele kracht om je doelgroep direct te

Lees meer »
skills4u onze greenscreen

Go Green Screen!

Een opnamestudio met een groot groen scherm, overal lampen en kabels. Het ziet er snel indrukwekkend uit. In feite is dat het ook, al is

Lees meer »