Stapel je inkomen

Skills4u passive income

Wat gebeurt er als je een knaller van een kersthit hebt geschreven? Dan kan je dus met één creatie ieder jaar met kerst, naast de kerstbelletjes, ook de kassa horen rinkelen;). Hallelujah, je hebt een passief inkomen gegenereerd. Gelukkig heeft iedereen zijn specialisme en zal mijn kersthit nog even op zich laten wachten. Heb jij een specialisme? Kan je fantastisch spreken, bridgen of iets anders? Overweeg dan eens om je kennis te delen via een online cursus. Deze gecreëerde cursus kan je daarna dus oneindig vaak verkopen. 

Abo’s stapelen

Om echt serieus aan de slag te gaan voor een passief inkomen, kan je met een abonnementsvorm werken. Een abonnement op jouw kennis! 

Ideaal als je veel kennis bezit en dit in korte stukken kunt publiceren. Of met voortschrijdend inzicht nieuwe kennis hebt opgedaan die je regelmatig deelt.

Dit noemen we een “dripfeed”. Je deelt je kennis in kleine hoeveelheden en publiceert dit per week/maand voor je leden. Deze leden van je e-learning betalen daar een klein bedrag per week/maand voor via automatische afschrijving.

Zo bouw je aan een community van leden, je stapelt hun abonnementen en genereer je een passief inkomen. 

De schaker

Stel je bent een fenomenaal schaker en je deelt iedere maand een anekdote, een strategie, een aantal memorabele zetten en een wedstrijdanalyse. Dan interesseer je een grote groep mensen om €5,- per maand uit te geven aan jouw publicaties. 

Alles wat je ooit hebt gemaakt is forever there to be! Dus je krijgt nieuwe leden op eerdere creaties en huidige leden blijven vanwege de nieuwe publicaties. Je merkt het al, met eenzelfde aantal arbeidsuren, groeit je passief inkomen.

Waarom begin je dan in vredesnaam je blog met kerstbelletjes, het is niet eens kerst! Wanneer ik vandaag start, kan ik met kerst een hit hebben:)

Dus ja, waar wacht je nog op? En start met het bouwen van een passief inkomen! 

Hartelijk kerstgroet,

Pieter Monster

Skills4u, education as a service

De keuze voor een LMS

Iedereen in staat stellen zich op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen. Dat is de motivatie om Skills4u te lanceren. Als ondernemer heb ik persoonlijk

Lees meer »

Battle your score!

Met de optie voor quizzen is het mogelijk om de voortgang van cursisten – tussen de verschillende hoofdstukken en lesonderdelen van de cursus – te

Lees meer »
skills4u video editing

Streepje beeld

Een flard beeld kan zo veel toevoegen aan je boodschap. Het geeft je bericht de attentiewaarde en de visuele kracht om je doelgroep direct te

Lees meer »
skills4u onze greenscreen

Go Green Screen!

Een opnamestudio met een groot groen scherm, overal lampen en kabels. Het ziet er snel indrukwekkend uit. In feite is dat het ook, al is

Lees meer »